12 Strong (2018)

 12 Strong<br />
(2018) on IMDb

4 Категорија

Времетраење: 
2h 10min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

12 Strong (2018)
Македонски наслов: 
12 Храбри
Оригинален наслов: 
12 Strong

Жанр: 

Топ Филмови: