8 Mile (2002)

 8 Mile<br />
(2002) on IMDb

4 Категорија

Времетраење: 
1h 50min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

8 Mile (2002)
Македонски наслов: 
Осмата Милја
Оригинален наслов: 
8 Mile

Жанр: 

Топ Филмови: