A Nightmare on Elm Street (2010)

 A Nightmare on Elm Street<br />
(2010) on IMDb

4 Категорија 16+ години

Времетраење: 
1h 35min

Актери: 

Други актери: 
  • Lia D. Mortensen
  • Christian Stolte
  • Leah Uteg

Режисер: 

Година: 

A Nightmare on Elm Street (2010)
Македонски наслов: 
Кошмар на улицата на брестовите
Оригинален наслов: 
A Nightmare on Elm Street

Жанр: 

Топ Филмови: 

Студио и Стриминг платформи: