Aliens (1986)

 Aliens<br />
(1986) on IMDb

4 Категорија

Времетраење: 
2h 17min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

Aliens (1986)
Македонски наслов: 
Осмиот Патник 2
Оригинален наслов: 
Aliens

Жанр: 

Топ Филмови: