Arachnophobia (1990)

 Arachnophobia<br />
(1990) on IMDb

3 Категорија

Времетраење: 
1h 49min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

Arachnophobia (1990)
Македонски наслов: 
Арахнофобија
Оригинален наслов: 
Arachnophobia

Жанр: