AVP: Alien vs. Predator (2004)

 AVP: Alien vs. Predator<br />
(2004) on IMDb

3 Категорија

Времетраење: 
1h 41min

Актери: 

Други актери: 

Режисер: 

Година: 

Вонземјанин против Предатор 2004
Македонски наслов: 
Вонземјанин против Предатор
Оригинален наслов: 
AVP: Alien vs. Predator

Жанр: