Beauty and the Beast (2017)

 Beauty and the Beast<br />
(2017) on IMDb

2 Категорија

Премиера: 

16/03/2017 година (Македонија)
Заработка: $1,264,064,386

Времетраење: 
2h 9min

Актери: 

Други актери: 
  • Haydn Gwynne
  • Gerard Horan
  • Ray Fearon

Режисер: 

Година: 

Beauty and the Beast (2017)
Македонски наслов: 
Убавицата и Ѕверот
Оригинален наслов: 
Beauty and the Beast

Жанр: 

Топ Филмови: 

Студио и Стриминг платформи: