Being James Bond: The Daniel Craig Story (2021)

 Being James Bond: The Daniel Craig Story<br />
(2021) on IMDb

3 Категорија 12+ години

Премиера: 

07/09/2021 година (САД)

Времетраење: 
46min

Актери: 

Други актери: 
  • Michael G. Wilson
  • Barbara Broccoli

Режисер: 

Година: 

Being James Bond: The Daniel Craig Story (2021)
Македонски наслов: 
Да се биде Џејмс Бонд: Приказната за Даниел Крег
Оригинален наслов: 
Being James Bond: The Daniel Craig Story

Жанр: 

Студио и Стриминг платформи: