Captain America: The Winter Soldier (2014)

 Captain America: The Winter Soldier<br />
(2014) on IMDb

3 Категорија

Премиера: 

03/04/2014 година (Македонија)

Времетраење: 
2h 16min

Актери: 

Други актери: 
  • Jenny Agutter
  • Chin Han
  • Salvator Xuereb

Режисер: 

Година: 

Captain America: The Winter Soldier (2014)
Македонски наслов: 
Капетан Америка: Зимски Војник
Оригинален наслов: 
Captain America: The Winter Soldier

Жанр: 

Топ Филмови: 

Студио и Стриминг платформи: