Confessions of a Shopaholic (2009)

 Confessions of a Shopaholic<br />
(2009) on IMDb

2 Категорија

Времетраење: 
1h 44min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

Confessions of a Shopaholic (2009)
Македонски наслов: 
Исповед на една купохоличарка
Оригинален наслов: 
Confessions of a Shopaholic

Жанр: