Conquest of the Planet of the Apes (1972)

 Conquest of the Planet of the Apes<br />
(1972) on IMDb

2 Категорија

Времетраење: 
1h 28min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

Conquest of the Planet of the Apes (1972)
Македонски наслов: 
Освојување на Планетата на Мајмуните
Оригинален наслов: 
Conquest of the Planet of the Apes

Жанр: