Dances with Wolves (1990)

 Dances with Wolves<br />
(1990) on IMDb

3 Категорија

Времетраење: 
3h 56min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

Dances with Wolves (1990)
Македонски наслов: 
Танцува со Волците
Оригинален наслов: 
Dances with Wolves

Жанр: 

Топ Филмови: