Empire of the Sun (1987)

 Empire of the Sun<br />
(1987) on IMDb

3 Категорија

Времетраење: 
2h 33min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

Empire of the Sun (1987)
Македонски наслов: 
Империја на Сонцето
Оригинален наслов: 
Empire of the Sun

Жанр: 

Топ Филмови: