First Man (2018)

 First Man<br />
(2018) on IMDb

3 Категорија

Премиера: 

29/08/2018 година (Италија)
Филмски фестивал во Венеција

Времетраење: 
2h 21min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

First Man (2018)
Македонски наслов: 
Првиот Човек на Месечината
Оригинален наслов: 
First Man

Жанр: 

Топ Филмови: 

Студио и Стриминг платформи: