Flags of Our Fathers (2006)

 Flags of Our Fathers<br />
(2006) on IMDb

4 Категорија

Времетраење: 
2h 15min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

Flags of Our Fathers (2006)
Македонски наслов: 
Знамињата на Нашите Татковци
Оригинален наслов: 
Flags of Our Fathers

Жанр: