Ghostbusters (1984)

 Ghostbusters<br />
(1984) on IMDb

2 Категорија

Премиера: 

08/06/1984 година (САД)

Времетраење: 
1h 45min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

Ghostbusters (1984)
Македонски наслов: 
Истерувачи на Духови
Оригинален наслов: 
Ghostbusters

Жанр: 

Топ Филмови: 

Студио и Стриминг платформи: