Gremlins 2: The New Batch (1990)

 Gremlins 2: The New Batch<br />
(1990) on IMDb

3 Категорија

Времетраење: 
1h 46min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

Gremlins 2: The New Batch (1990)
Македонски наслов: 
Гремлини 2: Нова Генерација
Оригинален наслов: 
Gremlins 2: The New Batch

Жанр: