Hands of Stone (2016)

 Hands of Stone<br />
(2016) on IMDb

4 Категорија

Времетраење: 
1h 51min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

Hands of Stone (2016)
Македонски наслов: 
Раце од Камен
Оригинален наслов: 
Hands of Stone

Жанр: