Independence Day (1996)

 Independence Day<br />
(1996) on IMDb

3 Категорија 12+ години

Премиера: 

03/07/1996 година (САД)

Времетраење: 
2h 25min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

Independence Day (1996)
Македонски наслов: 
Ден на Независноста
Оригинален наслов: 
Independence Day

Жанр: 

Топ Филмови: 

Студио и Стриминг платформи: