James Bond: A View to a Kill (1985)

 A View to a Kill<br />
(1985) on IMDb

2 Категорија

Премиера: 

18/10/1985 година (Југославија)

Времетраење: 
2h 11min

Актери: 

Други актери: 
  • Tanya Roberts
  • Grace Jones
  • Patrick Macnee
  • Patrick Bauchau
  • Willoughby Gray

Режисер: 

Година: 

James Bond: A View to a Kill (1985)
Македонски наслов: 
Џејмс Бонд 007: Поглед за убиство (14 филм)
Оригинален наслов: 
James Bond: A View to a Kill

Жанр: 

Топ Филмови: 

Студио и Стриминг платформи: