Kama Sutra: A Tale of Love (1996)

 Kama Sutra: A Tale of Love<br />
(1996) on IMDb

4 Категорија

Премиера: 

28/02/1997 година (САД)

Времетраење: 
1h 54min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

Kama Sutra: A Tale of Love (1996)
Македонски наслов: 
Кама Сутра: Приказна за Љубовта
Оригинален наслов: 
Kama Sutra: A Tale of Love

Жанр: 

Студио и Стриминг платформи: