Kate (2021)

 Kate<br />
(2021) on IMDb

4 Категорија 16+ години

Премиера: 

10/09/2021 година (САД)

Времетраење: 
1h 46min

Актери: 

Други актери: 
  • Miku Patricia Martineau
  • Jun Kunimura

Режисер: 

Година: 

Kate (2021)
Македонски наслов: 
Кејт
Оригинален наслов: 
Kate

Жанр: 

Топ Филмови: 

Студио и Стриминг платформи: