Kung Fu Panda (2008)

 Kung Fu Panda<br />
(2008) on IMDb

2 Категорија

Премиера: 

15/05/2008 година (Франција)
Кански филмски фестивал

Времетраење: 
1h 32min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

Kung Fu Panda (2008)
Македонски наслов: 
Кунг Фу Панда
Оригинален наслов: 
Kung Fu Panda: Secrets Of The Furious Five

Жанр: 

Топ Филмови: 

Студио и Стриминг платформи: