Mad Max 2 (1981)

 Mad Max 2: The Road Warrior<br />
(1981) on IMDb

4 Категорија

Премиера: 

24/12/1981 година (Австралија)

Времетраење: 
1h 34min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

Mad Max 2 (1981)
Македонски наслов: 
Лудиот Макс 2
Оригинален наслов: 
Mad Max 2: The Road Warrior

Жанр: 

Топ Филмови: 

Студио и Стриминг платформи: