Paul Blart: Mall Cop (2009)

 Paul Blart: Mall Cop<br />
(2009) on IMDb

2 Категорија

Времетраење: 
1h 31min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

Paul Blart: Mall Cop (2009)
Македонски наслов: 
Полицаецот од Трговскиот Центар
Оригинален наслов: 
Paul Blart: Mall Cop

Жанр: