Planet of the Apes (1968)

 Planet of the Apes<br />
(1968) on IMDb

1 Категорија

Времетраење: 
1h 52min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

Planet of the Apes (1968)
Македонски наслов: 
Планетата на Мајмуните
Оригинален наслов: 
Planet of the Apes

Жанр: