Police Academy 2: Their First Assignment (1985)

 Police Academy 2: Their First Assignment<br />
(1985) on IMDb

2 Категорија

Времетраење: 
1h 27min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

Police Academy 2: Their First Assignment (1985)
Македонски наслов: 
Полициска Академија 2: На Првата Мисија
Оригинален наслов: 
Police Academy 2: Their First Assignment

Жанр: