Police Academy 3: Back in Training (1986)

 Police Academy 3: Back in Training<br />
(1986) on IMDb

2 Категорија

Времетраење: 
1h 23min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

Police Academy 3: Back in Training (1986)
Македонски наслов: 
Полициска Академија 3: Враќање во училиштето
Оригинален наслов: 
Police Academy 3: Back in Training

Жанр: 

Студио и Стриминг платформи: