Rise of the Guardians (2012)

 Rise of the Guardians<br />
(2012) on IMDb

2 Категорија

Премиера: 

21/11/2012 година (САД)

Времетраење: 
1h 37min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

Rise of the Guardians (2012)
Македонски наслов: 
Пет Легенди
Оригинален наслов: 
Rise of the Guardians

Жанр: 

Топ Филмови: 

Студио и Стриминг платформи: