Rocky (1976)

 Rocky<br />
(1976) on IMDb

2 Категорија Надзор од родител

Премиера: 

03/12/1976 година (САД)

Времетраење: 
2h

Актери: 

Други актери: 
  • Thayer David
  • Joe Spinell
  • Jimmy Gambina

Режисер: 

Година: 

Rocky (1976)
Македонски наслов: 
Роки
Оригинален наслов: 
Rocky

Жанр: 

Топ Филмови: 

Студио и Стриминг платформи: