Sarajevo (2014)

 Sarajevo<br />
(2014) on IMDb

3 Категорија

Времетраење: 
1h 38min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

Sarajevo (2014)
Македонски наслов: 
Атентатот во Сараево 1914 година
Оригинален наслов: 
The Assassination 1914

Жанр: 

Студио и Стриминг платформи: