Saving Private Ryan (1998)

 Saving Private Ryan<br />
(1998) on IMDb

4 Категорија

Времетраење: 
2h 49min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

Saving Private Ryan (1998)
Македонски наслов: 
Спасувајќи го Војникот Рајан
Оригинален наслов: 
Saving Private Ryan

Жанр: 

Топ Филмови: 

Студио и Стриминг платформи: