Sound of Metal (2019)

 Sound of Metal<br />
(2019) on IMDb

4 Категорија 16+ години

Премиера: 

06/09/2019 година (САД)

Времетраење: 
2h

Актери: 

Режисер: 

Година: 

Sound of Metal (2019)
Македонски наслов: 
Звукот на Металот
Оригинален наслов: 
Sound of Metal

Жанр: 

Топ Филмови: 

Студио и Стриминг платформи: