Star Trek: First Contact (1996)

 Star Trek: First Contact<br />
(1996) on IMDb

3 Категорија

Премиера: 

22/11/1996 година (САД)

Времетраење: 
1h 51min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

Star Trek: First Contact (1996)
Македонски наслов: 
Ѕвездени Патеки: Прв Контакт
Оригинален наслов: 
Star Trek: First Contact

Жанр: 

Топ Филмови: 

Студио и Стриминг платформи: