The Adventures of Tintin (2011)

 The Adventures of Tintin<br />
(2011) on IMDb

2 Категорија

Премиера: 

26/10/2011 година (Англија)

Времетраење: 
1h 47min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

The Adventures of Tintin (2011)
Македонски наслов: 
Авантурите на Тинтин
Оригинален наслов: 
The Adventures of Tintin

Жанр: 

Топ Филмови: 

Студио и Стриминг платформи: