The American President (1995)

 The American President<br />
(1995) on IMDb

3 Категорија

Времетраење: 
1h 54min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

The American President (1995)
Македонски наслов: 
Американски Претседател
Оригинален наслов: 
The American President

Жанр: