The Beatles: Get Back (2021)

 The Beatles: Get Back<br />
(2021) on IMDb

2 Категорија

Премиера: 

27/08/2021 година (Англија)

Времетраење: 
Наскоро

Актери: 

Други актери: 
  • John Lennon
  • Paul McCartney
  • George Harrison
  • Ringo Starr
  • Yoko Ono

Режисер: 

Година: 

The Beatles: Get Back (2021)
Македонски наслов: 
Битлси: Врати се
Оригинален наслов: 
The Beatles: Get Back

Жанр: 

Студио и Стриминг платформи: