The Diving Bell and the Butterfly (2007)

 The Diving Bell and the Butterfly<br />
(2007) on IMDb

3 Категорија 12+ години

Времетраење: 
1h 52min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

The Diving Bell and the Butterfly (2007)
Македонски наслов: 
Нуркачкото Ѕвоно и Пеперутката
Оригинален наслов: 
Le scaphandre et le papillon

Жанр: 

Топ Филмови: 

Студио и Стриминг платформи: