The Killing of Two Lovers (2020)

 The Killing of Two Lovers<br />
(2020) on IMDb

4 Категорија

Премиера: 

27/01/2020 година (САД)

Времетраење: 
1h 25min

Актери: 

Други актери: 
  • Chris Coy
  • Noah Kershisnik
  • Sepideh Moafi
  • Avery Pizzuto
  • Barbara Whinnery

Режисер: 

Година: 

The Killing of Two Lovers (2020)
Македонски наслов: 
Убиството на Двајца Љубовници
Оригинален наслов: 
The Killing of Two Lovers

Жанр: 

Студио и Стриминг платформи: