The Power of the Dog (2021)

 The Power of the Dog<br />
(2021) on IMDb

4 Категорија 16+ години

Премиера: 

04/09/2021 година (САД)

Времетраење: 
2h 5min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

The Power of the Dog (2021)
Македонски наслов: 
Моќта на Кучето
Оригинален наслов: 
The Power of the Dog

Жанр: 

Студио и Стриминг платформи: