The Trial of the Chicago 7 (2020)

 The Trial of the Chicago 7<br />
(2020) on IMDb

4 Категорија

Премиера: 

25/09/2020 година (САД)

Актери: 

Режисер: 

Студио: 

Година: 

Македонски наслов: 

Судењето на Седуммината од Чикаго

Оригинален наслов: 
The Trial of the Chicago Seven

Жанр: 

Времетраење: 
2h 9min