The Trotsky (2009)

 The Trotsky<br />
(2009) on IMDb

3 Категорија

Времетраење: 
2h

Актери: 

Режисер: 

Година: 

The Trotsky (2009)
Македонски наслов: 
Троцки
Оригинален наслов: 
The Trotsky

Жанр: