Transformers: Age of Extinction (2014)

 Transformers: Age of Extinction<br />
(2014) on IMDb

3 Категорија

Премиера: 

27/06/2014 година (САД)

Времетраење: 
2h 45min

Актери: 

Режисер: 

Година: 

Transformers: Age of Extinction (2014)
Македонски наслов: 
Трансформери 4: Доба на Изумирање
Оригинален наслов: 
Transformers 4

Жанр: 

Топ Филмови: 

Студио и Стриминг платформи: