WALL·E (2008)

 WALL·E<br />
(2008) on IMDb

1 Категорија

Премиера: 

27/06/2008 година (САД)

Актери: 

Други актери: 
  • Ben Burtt
  • Elissa Knight
  • Teddy Newton
  • Bob Bergen
  • John Cygan
  • Pete Docter
  • Paul Eiding

Режисер: 

Студио: 

WALL·E (2008)

Година: 

Жанр: 

Оригинален наслов: 
WALL·E
Македонски наслов: 

ВОЛИ

Топ Филмови: 

Времетраење: 
1h 38min