Преземете и гледајте филмови

ИНФО
Полињата со ѕвездичка * се линкови или слики со пример, кликнете на текстот означен со ЖОЛТА боја.
Нашата веб-страна не користи малициозни линкови и поп-ап прозорци.

ПОТРЕБНИ ПРОГРАМИ
 
Преземете БЕСПЛАТНО * µTorrent Free.
Препорачани видео плеери *VLC Player или *BS.Player FREE
Бесплатен * 7zip зип програм.

ПРЕЗЕМАЊЕ ФИЛМОВИ
 
Бидејќи бевме приморани да ги отстраниме сите торенти од страната во иднина ќе ви сигнализираме кога одреден филм ќе биде објавен.
Филмовите можете да ги преземете од веб-станата на YIFI.
Има многу страни кој објавуваат торенти меѓутоа со најквалитени снимки е страната на YIFY.

Филмовите ќе бидат назначени како:
Филм Наскоро -  Се чека премиера на филмот.
Објавен филм - Фимот е излезен и почнал да се прикажува (според IMDB).
Објавен + торент - Излезен е торент на филмот.

Преводи на филмовите имате на самите видео плеери.
Доколку нема превод можете да преземете на следниве линкови:

Пред се за да бидете сигурни можете да инсталирате блокатор на реклами и малициозни линкови.
Препорачан блокатор:
 
Firefox

 
Chrome
 

 
ТОП ФИЛМОМИ
 

 
ПРЕДУПРЕДУВАЧКИ ЗНАЦИ ЗА КАТЕГОРИИ НА ФИЛМОВИ КОИ СЕ ПРИКАЖУВААТ
 
 
 

Доколку сеуште ви треба помош слободно контактирајте ме: